La mulți ani, România mea dragă! Onoare tuturor martirilor Unirii

0

Astăzi românii de pretutindeni, cu acte sau cu simțul românesc în suflet, marchează 99 de ani de la marea UNIRE din 1918. Este un moment de o mare încărcătură emoțională, mai ales că suntem cu un pas mai aproape de centenarul Unirii, un an care ar putea schimba radical starea de lucruri și poate chiar și harta Europei.

Odată cu aderarea României, la 1 ianuarie 2007, țara a cunoscut o dezvoltare continuă. E drept, se poate și mai mult, dacă și guvernările de la București o lasău mai încet cu furatul și depuneau eforturi mai mari pentru ca vocea României în interiorul UE să fie una destul de puternică.

România este astăzi al nouălea stat după suprafața teritoriului (238 397 km²) și a șaptea după numărul populației (peste 20 milioane locuitori) dintre statele membre ale Uniunii Europene. Deci, potențial există. România poate ajunge în primele zece puteri economice ale UE dacă ar avea norocul unei guvernări eficiente și necorupte. Dacă am fi uniți, am fi mai mulți și mai puternici!

Astăzi gândul și recunoștința îmi este și la toți eroii neamului care au avut imensul curaj să realizeze UNIREA în 1918, dar și la toți cei care și-au dat viața pentru acest deziderat, pentru toți cei care depun eforturi considerabile pentru a readuce în spațiul public adevărul istoric și a pleda deschis pentru UNIRE.

Au promovat Unirea și au murit în condiții suspecte

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA MEA DRAGĂ!

Îți doresc o viață lungă, cu cetățeni demni de ceea ce sunt și cu teritoriul întregit!

 

Informația este putere, informați-vă corect!

Cu respect, Elena Robu

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.
error: Content is protected !!