Top invitați la emisiunea Alb&Negru în luna decembrie

5

Cei mai urmăriți invitați la emisiunea Alb&Negru în luna decembrie au fost fostul viceministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Andrei Popov, lidera PAS, Maia Sandu și fostul consilier prezidențial, Vlad Țurcanu.

Iată cum arată topul celor 5 cei mai vizualizați invitați la emisiunea AlB&Negru în luna decembrie:

1. Andrei Popov, fost viceministru– 78 746 vizualizări, 43 bile albe, 4 bile negre
2. Maia Sandu, lidera PAS – 78 246 vizualizări, 90 bile albe, 72 bile negre
3. Vlad Țurcanu, fost consilier prezidențial–55 031 vizualizări, 47 bile albe, 0 bile negre
4. Alexandru Arseni, doctor în drept – 45 528 vizualizări, 44 bile albe, 3 bil3 negre
5. Victor Ciobanu, comentator politic– 32 852 vizualizări, 26 bile albe, 3 bile negre

Vă îndemnăm și în continuare să urmăriți emisiunea Alb&Negru, iar în comentarii să specificați pe cine ați dori să vedeți în studioul UNIMEDIA.

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.

5 comentarii

 1. Judele de Apoi on

  ALEGERI FURATE – ALEGERI FRAUDATE !

  DONDON teroristul ucigaș de unioniști de la anul 1990 încoace nu a câștigat alegerile din 13 nov.2016 în Moldova de Est. Majoritatea românilor est-moldoveni au votat pro-Europa. Doar circa o jumătate de est-moldoveni au ieșit la alegeri. Distribuirea reală ar fi fost pt. Sandu – 65 %, iar pt. Dondon, poate 35 %, dar prin manipulare, fraudare și furt, mafia oficială neo-comunistă anti-națională, anti-românească, anti-unionistă, anti-europeană a inversat și a schimbat rezultatul final. Deci, actualmente Dondon este doar un PSEUDO-președinte impostor imaginar a circa 15 % din populația Moldovei de Est /ocupanții extremiști / și în nici un caz nu reprezintă votul majorității din actuala RM, fosta provincie românească interbelică Basarabia în baza „Actului Unirii” pt. TOTDEAUNA cu România votat de majoritatea deputaților din Sfatul Țării din Chișinău la 27 martie 1918. Peste câteva luni de zile Curtea Europeană a Drepturilor Omului a Consiliului Europei de la Strasbourg va tranșa această catastrofă națională a RM și va restabili în funcția de Președinte pe Maia Sandu, care a câștigat cinstit și corect alegerile din 13 nov. 2016.

 2. Judele de Apoi on

  UN APEL
  ——————–
  Sculați voi Ioni, Marii
  Să scăpăm noi de cheflii
  Ne prostesc electoratul
  Cei ce umblă cu furatul
  Hoții sunt azi la putere
  Vor dreptatea să o piere
  Ne-au furat voturile noastre
  Cu dondoni, markeli de greață
  Să ieșim cu toți în Piață
  Să-l dăm jos pe cel paiață
  E dondonul terorist
  Ocupant afurisit
  Vrem votări din nou curate
  Fără fraude, doar Dreptate
  Libertatea ne-o păzim
  De bandiți ne ocrotim
  Dați-i jos pe oligarhi
  De se cred ei mari monarhi
  Dați-i jos pe cei din vărfuri
  Jos ! ca porcii, la lături !

 3. Poate sa-l aduceti pe Dl. Filip candva sa zica cate ceva despre ce si cum crede despre (mai jos) tinand cont cu Dodon acum probabil s-ar putea sa fie chiar mai jos$ curand daca chiar se mai poate mai jos. Se imping limitele stiintelor economice prin RM dincolo de imaginabil cred, ne depasim pe noi insine cum se zice dar spre rau. Saracia (majora) in Europa se pare ca este puternic concentrata pe state care nu au intrat in UE (unele orientate chiar Rusia) deci aviz dodonistilor ca directia lor geo economica si politica este oribila (!) pentru RM.

  https://www.youtube.com/watch?v=8wC_aqckSX0

  🙁

 4. Sofica Rotărița on

  În ultima lună, Igor Dodon nu se dovedește președintele Republicii Moldova, ci un perfect agent de influență provocator pentru declanșarea unui război la granița UE cu Federația Rusă, în interesul special al Berlinului și Bruxellului pentru dezmembrarea Ucrainei și mutarea graniței Occidentului cât mai aproape de Moscova și Minsk. În acest cocktail geopolitic unii lideri ai unor țări vecine visează deja cu ochii deschiși pentru a desena cu creionul pe harta României ca în 1940, iar Igor Dodon e Jolly Joker-ul perfect.
  /de Ionuț Țene/
  http://basarabialiterara.com.md/?p=23099

Lasă un răspuns