Țin un training în jurnalism pentru adolescenți la Academia Prospera

4

În toamna anului 2015, am avut o plăcută provocare să fiu trainer la un curs de orientare în jurnalism pentru adolescenți. Cursurile sunt organizate de Academia Prospera și sunt extrem de utile pentru că le oferă tinerilor posibilitatea să înțeleagă dacă acest domeniu le este aproape, dacă este ceea ce își doresc cu adevărat să facă în viață. Vorbim aici despre jurnalism, design, arhitectura, artă fotografică, IT și alte domenii. Pentru toate aceste meserii sau profesii există câte un curs de orientare profesională.

Iată ce tineri am descoperit la cursul anterior de orientare în jurnalism. Este generația care s-a născut după Independență, iar acest lucru este vizibil în modul lor de a gândi și a se exprima.
https://elenarobu.md/tinerii-independentei/

După experiența frumoasă din anul 2015, am fost invitată iarăși de Academia Prospera să fiu trainer la cursul de jurnalism. Orele încep vineri, 13 ianuarie 2017, ora 16.00. La prima oră le spun studenților că jurnalismul este un mod de viață și în funcție de acest lucru fie ești în armonie cu această meserie, fie nu și atunci îți cauți altceva să faci în viață.

Mai multe detalii despre înscrierea la curs le găsiți pe site-ul prospera.md.

Îi aștept cu mare drag pe adolescenții interesați de această meserie și dornici să afle ce înseamnă să fii jurnalist în R. Moldova.

Distribuie.