Să o ajutăm pe Elena Mocrii, pentru că viața este mult prea frumoasă

0

Vestea că Elena are leucemie m-a trasnit… ca un fulger care caută unde să își descarce energia. Prima întrebare care apare în astfel de momente este de ce li se întâmplă asta tocmai celor mai buni, celor mai pozitivi și celor mai muncitori.

Elena mi-a făcut o sesiune foto extraordinară pentru lansarea emisiunii Alb&Negru de pe UNIMEDIA. Este extrem de muncitoare, își cunoaște bine meseria, iubește fotografia, îi respectă pe oameni și adoră viața. Cu siguranță și viața o iubește foarte mult.

elena robu

Poza: Elena Mocrii

Însă încercările vieții nu sunt ușoare, ele îți sunt trimise pentru a te face mai puternic, pentru a alege grâul de neghină, pentru a înțelege cu adevărat ce vrei să faci în această viața și cum vrei să îți trăiești restul orelor pe care le ai de trăit aici, pe pământ. Fiecare zi este un dar, o bucurie imensă că te-ai trezit, că ești vie, în viață și te poți bucura de tine și cei dragi care îți sunt alături. Asta e ceea ce contează. Intrigile, ura, bîrfa, stresul, suferința, depresia sunt cele care ne doboară zi de zi și dacă asemenea sentimente cultivăm în interiorul nostru, niciun ban și nicio minune nu ne mai poate salva.

Așadar, să ne gândim, înainte ca să fie prea târziu, ce vrem să facem cu viața noastră, ce contează cu adevărat, ce simțim cu adevărat, ce vrem să devenim cu adevărat.

Îndemnul meu pentru voi este să o ajutăm pe Elena să își realizeze visul cel mare și să trăiască viața frumos. Suma de 250 000 de euro necesară în cazul unei asemenea diagnoze nu este atât de mare, dacă ne gândim la câtă lume cu inima deschisă există în jur. Atunci când suntem mulți, donațiile mici ajută enorm. Deja pe contul Elenei s-au adunat peste 21 de mii de dolari în doar două zile. Deci, se poate!

Donațiile le puteți face aici. 

Să fim mai buni, să facem mai mult bine, pentru că toate într-un final sunt pentru noi.

Împreună putem învinge!

Distribuie.