S-a găsit proiectul de renovare a străzii Alecsandri din Chișinău

4

Se pare că proiectele de renovare a străzilor din Chișinău se află în calculatorul șefului adjunct al Direcției Transport din cadrul Primăriei, Vitalie Butucel. Misiunea imposibilă este găsirea calculatorului cu pricina, unde se ascunde schița proiectului de renovare a străzii Alecsandri.

Se mai spune că este foarte complicată pentru publicul larg. Întreprinderea municipală Chișinău Proiect nu a putut sau nu a vrut să facă o schiță în 3D ca să fie accesibilă și chișinăuienilor.

Alte câteva detalii interesante pe care ni le-a oferit consilierul municipal al PN, Ilian Cașu:

  1. Str. Alecsandri se repară din creditul de la BERD. Proiectul este în valoare de 2,8 milioane de euro. Până acum s-au cheltuit 1.9 milioane de euro.
  2. Camioanele firmei românești Delta, care renovează str. Alecsandri pompează apă din râul Bâc pentru lucrări de asfaltare. Nu se știe deocamdată dacă firma plătește sau nu pentru apa tehnică pe care o folosește.
  3. Muncitorii dimineața strică ce au făcut ieri și refac lucrările. Cine achită pentru aceste lucrări? Sper să nu fie vorba despre Legenda Meșterului Manole.
  4. Firma care monitorizează standardele de calitate a lucrărilor de reparație a străzilor din Chișinău își are oficiul în Direcția Transport a Primăriei.

Distribuie.