Reprezentantă din diasporă: Dacă nu se schimbă lucrurile, va trebui sa venim acasă în perioada alegerilor

0

Una dintre reprezentantele din diasporă, Tatiana Ciobanu a declarat, în cadrul unui interviu pentru blogul elenarobu.md, că în cazul în care nu se organizează un referendum pentru anularea sistemului de vot mixt, atunci diaspora va trebui să se întoarcă acasă în perioada alegerilor. ”Cinismul este caracteristica pe care se bazează însăși existența statalității născute din jaf de pământ românesc, nu poți să fii un politician bun fără ca să—ți dai seama de acest lucru. Excluderea cetățenilor emigrați peste hotare, care de ani de zile susțin economic acest stat, este doar o mică parte din manifestările cinismului tagmei de jefuitori de la cârma statului moldovenesc”, a declarat Tatiana Ciobanu.

În același timp, românca stabilită în Italia deja de 18 ani spune că este decepționată de prestațiile așa-numitelor autorități, mai mult decât incompetente. ”Corifeii statalității moldovenești uneltesc ani în șir niște viclenii triste împotriva unei populații obosite, pline de apatie, care însă servește din plin la imaginea de oameni harnici și cumsecade, pentru a mai scoate din fondurile europene, americane și de ce nu rusești, în fond banii nu au miros, se știe. Iar așa-zisa diasporă le cam încurcă planurile, ar putea vota pentru partidele antioligarhice sau amenința însăși statalitatea cu o eventuală Reunire și se știe că DNA-ul românesc nu ține de nănășie, cumătrii și prosperitate desfrânată din familiile clanurilor oligarhice”, a precizat membra Sfatului Țării II.

Întrebată ce mesaj ar dori să transmită autorităților din R. Moldova, unionista din diasporă s-a referit la cei care ”s-au vândut PD-ului”.

Adaug un cuvânt de încurajare celor care s-au vândut PD-ului în văzul nostru al tuturor, curaj fraților la judecata de apoi, să știți că vi se va cere poate chiar mai mult decât li se va cere generoșilor voștri stăpâni, care nu ar fi existat dacă nu se alimentau din seva trădărilor voastre. Cred că ar trebui să mă opresc aici căci demult nu am concentrat atâta amărăciune și dezgust pe centimetru pătrat de foaie electronică nevinovată”, a mărturist Tatiana Ciobanu.

Interviul integral în puteți citi aici

Informația este putere, informați-vă corect

Cu respect, Elena Robu

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.
error: Content is protected !!