Mega-eveniment la Chișinău

4

Pe Mihaela Stroe am cunoscut-o întâmplător, căutând informație și speakeri de dezvoltare personală. Dar, de fapt ce înseamnă întămplare atunci când legea atracției funcționează?! 🙂

Cine este Mihaela Stroe? Este doctor în sociologie, expert inteligență nonverbala, speaker motivațional și antreprenor, autoare de materiale educaționale, autoare de cărți motivaționale. Colaborează din 2003 cu fostul agent FBI, Joe Navarro, fondatorul diviziei de Analiză Comportamentală din cadrul FBI, în prezent profesor emerit la Academia FBI și Universitatea din Tampa, Florida. În 2010 prestigioasa revistă Forbes Romania a prezentat munca Mihaelei Stroe cu titlul “Training a la FBI- O româncă și-a construit afacerea folosind tehnicile agenților FBI”, iar în 2012 a fost aleasă de aceeași revistă prestigioasă printre cei 101 români de success datorită business-ului ei inedit. (mai multe informații găsiți pe mihaelastroe.ro)

mihaela-stroe

Am început să îi urmăresc emisiunile de dezvoltare personală pe canalul său de youtube, web-binariile pe care le organizează cu diverși speakeri din România. De curând, i-am citit și prima ei carte “În armonie cu mine”, o carte motivațională care de fapt este un ghid practic, cu multe exerciții care este bine să fie făcute dacă vrem să avem rezultate. O simplă lectură a cărții înseamă doar primul pas către schimbare, dar urmează încă atâția și atâția pași pe care îi facem noi singuri în această viață. Nimeni nu poate face pentru noi viața mai bună, rezultatele mai bune, nimeni nu ne poate dărui iubirea, fericirea, starea de bine, decât noi înșine.

Pe 19 octombrie, Mihaela Stroe își lansează la București cea de-a doua carte “Fii pe primul loc în viața ta”, care se dorește a fi un ghid practic de autocunoaștere. A fi pe primul loc în viața ta înseamnă și să ai curajul de a trăi viața ta conform regulilor, criteriilor și principiilor tale de viață, să nu te mai compari cu nimeni și să trăiesti fericit, ne spune Mihaela Stroe.

În România, acest curent al dezvoltării personale este în plină ascensiune. Tot mai mulți oameni înțeleg importanța acestei abordări pentru a avea o viață armonioasă în familie și la serviciu. Din păcate, în R. Moldova, prea puțini sunt preocupați de asemenea subiecte. Societatea noastră este măcinată de atâta răutate, invidie, tristețe, disperare încât toate aceste stări se simt în atmosferă, de cum treci hotarul sau de cum aterizezi pe aeroport. Și asta din cauza energiei cu care ne alimentăm și pe care o emanăm. Știu că mulți vor zice că într-o țară coruptă și săracă așa cum este R. Moldova nu mai avem puteri și nici timp să ne gândim la evoluție. Dar acest lucru este doar un pretext, o scuză, o rutină în care ne-am obișnuit să trăim. Cred că dacă tot mai mulți s-ar interesa de cum să își dezvolte personalitatea, cum să construiască o familie armonioasă, cum să educe copiii în spiritul învingătorului (și nu al învinsului și sclavului, așa am fost educați secole la rând și cum mai suntem educați și astăzi), societatea noastră s-ar schimba. Nu într-o zi, nu în două, dar în câteva decenii. Cel puțin pentru urmașii noștri merită să încercăm.

Pornind de la aceste idei, i-am făcut o invitație dr. Mihaela Stroe la Chișinău, unde să aibă posibilitatea să vorbească despre toate aceste lucruri. Cu mare bucurie anunț că invitația a fost acceptată și speakerul va veni la Chișinău, în data de 14 noiembrie, în cadrul Săptămânii Globale a Antreprenoriatului, un eveniment devenit deja tradiție la Chișinău, grație inițiativei președintei GEN Moldova, Olesea Șolpan-Fortuna. Vom organiza totodată și lansarea la Chișinău, în cadrul aceluiași eveniment, a celor două cărți ale autoarei: “În armonie cu mine” și “Fii pe primul loc în viața ta”.

Cu detalii despre ora și locația evenimentului voi reveni ulterior.

De ce este bine să vii? Pentru ca să te molipsești de bunăvoința, expresivitatea, deschiderea și autenticitatea dr. Mihaela Stroe. Pa lângă toate aceste calități, Mihaela te ajută se detectezi minciuna cu ajutorul inteligenței non-verbale. Este o persoană extraordinară pe care abia aștept să o cunosc. Dar tu?

Distribuie.