La una dintre cele mai mari expoziții de arme din Europa

8

Târgul de Arme de la Nurenberg (IWA) care anul acesta a ajuns la a 43-a ediție a atins noi recorduri. Peste 1400 de expozanți și 45 de mii de vizitatori, companii și branduri din peste 120 de țări ale lumii. Este o muncă uriașă în ceea ce privește organizarea unui asemenea eveniment care durează, de regulă, 4 zile.

Acuratețea germană și-a spus cuvântul și de această dată. Toate detaliile au fost puse la punct. Parcări imense supraetajate, indicatoare, hărți, broșuri cu toată informația de care ai nevoie, restaurante, WC-uri, wi-fi și, cel mai important, curățenie.

IMG_6175

Odată în plus, expoziția a reușit să stabilească noi repere. Cel mai important Târg internațional de Vânătoare și Tir Sportiv a cunoscut o creștere a numărului de participanți, de la 1379, anul trecut, la 1455 – anul acesta. Spațiul expozițional se întinde pe o suprafață de 95 000 metri pătrați, care cuprinde peste 10 săli de la Centrul Expozițional Nurenberg. La eveniment au fost prezenți peste 45 mii de vizitatori din întreaga lume, față de 41 748 de vizitatori câți au fost anul trecut.

Dintre cele 56 de țări reprezentate la eveniment, Germania, SUA și Italia au au avut cel mai mare număr de participanți.

Primele zece țări în ceea ce privește numărul de vizitatori au fost Germania, Republica Cehă, Austria, Italia, Franța, Polonia, Belgia, Olanda, Marea Britanie și Elveția.

IMG_6252

Următorul Târg va avea loc între 3 și 6 martie 2017, la Centrul Expozițional Nurenberg. Evenimentul este organizat de NurenbergMesse și sponsorizat de VDB (Association of German Gunsmiths and Gun Traders) și JSM (German Firearms and Ammunition Manufacturers Association sau Asociația germană a producătorilor de arme și muniții).

Distribuie.