Hristos a înviat și Sărbători luminate!

3

Hristos a înviat, prieteni!

Fie ca Sfintele sărbători de Paști să vă aducă multă lumină în suflet și în casă, să aveți parte de voie bună, bucurii alături de cei dragi. Iar Domnul Iisus Hristos să vă dea multă sănătate și să vă fie călăuză în drumul vieții.

Să aveți mereu un soare în față care să vă ghideze atunci când în jur e întuneric. Este o zi în care să ne iertăm unii pe alții și să ne iertăm și pe noi înșine pentru toate greșelile pe care le-am făcut.

Vă îndemn să fim recunoscători pentru ceea ce avem în viețile noastre, în sufletele noastre și să mulțumim pentru fiecare clipă trăită din plin și cu rost.

Hristos a înviat și Paște fericit alături de cei dragi!

Cu respect, Elena Robu!

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.

3 comentarii

 1. Rarița Sadoveanca on

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
  =====BUCOV­INA DE NOR­D========
  ——— ♥ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA♥ ———–
  —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

 2. Daca urarile vin de la biserica moscovita maldavana si de la un enorias asemenea nu cred ca intereseaza deloc basarabenii ba unii cred le-ar cam si respinge ca o insulta (multi din (inca) cititorii dvoastra banuiesc). In caz ca urarile sunt in general cred ca la basarabeni n-au prea legatura fiind o alta biserica chiar ostracizata de cea maldavana kremlinoida contrar principiului crestin ca toti ar trebui sa fie frati si sa coexiste. S-auzim de bine !

Lasă un răspuns