(VIDEO) Explozie enormă pe o autostradă din Italia: Sunt deja doi morți

1

O explozie a unui camion pe autostrada A14 din Italia, în apropierea aeroportului din Bologna a creat un incendiu devastator care s-a soldat cu un bilanț dramatic: 2 morți și aproape 80 de răniți, inclusiv mai mulți polițiști și carabinieri. În urma exploziei, au fost afectate și casele din apropiere.

Potrivit primelor estimări, incendiul ar fi fost declanșat de un accident rutier, între un camion care purta substanțe inflamabile și câteva mașini. De asemenea, o parte a unui pod de pe autostradă la Borgo Panigale s-a prăbușit de-a lungul șoselei de centură și A14.

Deocamdată nu se cunoaște dacă printre victime sunt și moldoveni, însă trebuie să precizez că la Bologna se află o comunitate numeroasă a conaționalilor noștri.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere de pe autostradă.

Il video dell'incidente a Borgo Panigale

Il drammatico filmato dell'incidente a Borgo Panigale nelle immagini riprese dalle webcam dell'autostrada.Dal video si vede che è stata l'autocisterna a tamponare il mezzo che lo precedeva, innescando l'incendio che ha provocato la violenta esplosione in A14. L'autista dell'autocisterna non si è probabilmente accorto che si stava formando una coda dovuta al traffico intenso ed ha centrato in pieno il camion che lo precedeva. I due mezzi si sono immediatamente incendiati e sono esplosi dopo qualche minuto. Molti dei mezzi che seguivano e quelli che viaggiavano sulla tangenziale, che è al fianco della tangenziale, si sono immediatamente fermati al momento dell'incendio e si sono tenuti a distanza di sicurezza. Il bilancio per ora è due morti e circa 70 feriti, fra i quali diversi poliziotti e carabinieri.

Опубликовано Ètv Понедельник, 6 августа 2018 г.

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.
error: Content is protected !!