Demnitarii noștri, bătuți de noroc

10

Când s-a împărțit norocul în lume, demnitarii noștri, adică miniștri, deputați, procurori, judecători,  cu siguranță erau acasă. În așteptare. Și-au golit toate paharele din casă, le-au aranjat frumos pe masă ca atunci când va veni norocul să aibă unde se adăposti . Și Domnul chiar a fost darnic, le-a umplut la toți paharele cu noroc, la unii chiar și căruțele, mașinile, casele. Tot ce aveau pe lângă gospodărie, tot a fost umplut cu noroc. Paharele au fost pline, așa încât să nu încapă niciun strop de venin. Au fost rase, ca să nu existe niciun fel de necaz, ca în vechiul cântec al românilor:

Când s-a împărțit norocul/Fost-am dus eu la lucru/Și la toți le-o dat cu carul/Numai mie cu paharul/Și acela n-o fost plin/Jumătate o fost venin/Și acela n-o fost ras/Jumătate o fost necaz

Altfel, cum poate fi numit decât noroc faptul că ex-procurorul municipiului Chișinău, Ivan Diacov a dat peste un miliardar rus care i-a împrumutat bani pentru a-și construi o casă de toată frumusețea. Este vorba despre sute de mii de dolari.

1457966883390

Ce-i drept, procurorul l-a ajutat cândva pe acest miliardar și a primit o recompensă grasă.

http://unimedia.info/stiri/video-ivan-diacov-despre-cum-a-ajuns-sa-aiba-casa-de-lux-e-un-imprumut-de-la-un-miliardar-112293.html

„E cu împumut de la o persoană, un miliardar, am totul și îs gata să răspund. E legal, n-am ascuns-o, e declarată. La mine e declarat gardul, casa, mâța, câinele, soția, tot ce am”., a declarat Ivan Diacov în cadrul emisiunii Alb&Negru.

Acum, sincer și cu mâna pe inimă cine și-ar dori un astfel de noroc?! Cum se întâmplă că oamenii care o duc de azi pe mâine nu au cum să dea peste un astfel de miliardar care să le cumpere case? E legea Universului, vor spune unii, iar alții se vor grăbi să conteste toate legile lumii.

Extrem de norocoasă este și fiica deputatei Violeta Ivanov, care poate și are de la cine  împrumuta mașini, haine, blănuri, genți, toate care aparțin brandurilor internaționale.

ritulea

Are noroc de prieteni, mătușă bogată.

http://unimedia.info/stiri/video-Violeta-Ivanov-despre-hainele-i-accesoriile-de-lux-ale-fiicei-etalate-pe-reelele-de-socializare-Nu-i-aparin-112259.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

Așadar, misterul a fost dezlegat. Deputații, miniștrii, procurorii, judecătorii trăiesc bine în R. Moldova, au averi de milioane, pentru că au mare noroc, pentru că sunt bătuți periodic de un noroc nemărginit. Iată așa. 

Distribuie.