Cadoul Cristinei Pruteanu pentru Igor Dodon oferit la Roma

1

Una dintre cele mai active reprezentante din diaspora, Cristina Pruteanu, cunoscută și prin spiritul său civic de a participa la proteste anti-guvernare atât în Italia cât și la Chișinău a avut un cadou special pentru președintele Igor Dodon, care s-a aflat în vizită la Roma în perioada 4-6 noiembrie.Cristina Pruteanu i-a oferit președintelui niște mănuși de zidar ca să îi arate cu cât greu se fac banii în străinătate.

”Țara arde, dar delegația se plimbă. Așa facem banii, cu aceste mănuși. Poftim, luați-le în țară”, i-a spus reprezentanta din diaspora lui Dodon.

Pe lângă aceste mănuși, femeia i-a dăruit și un album plin cu poze care arată sărăcia din Moldova. Dodon a luat albumul, nu și mănușile.

Pro-rusul Dodon a preferat să se întâlnească mai degrabă cu diaspora rusă și ucraineană, decât cu diaspora moldovenească. Întrebarea de ce nu s-a întâlnit și cu cetățenii R. Moldova care sunt stabiliți în Italia, la Roma așa și nu a avut un răspuns din partea președintelui.

Dodon a ales să viziteze Biserica Sfânta Ecaterina de la Roma, care este subordonată canonic Patriarhiei Ruse. Cristina Pruteanu spune că aici țin slujbe și preoți moldoveni, dar și preoți ruși. Biserica rusească are mai multe nivele, la un etaj slujba este pentru ruși, iar la un alt etaj este pentru moldoveni și se ține în limba română.

Cu toate acestea, Igor Dodon a preferat să vorbească în două limbi, mai întâi în rusă, apoi în română. A primit și daruri prețioase de la fețele bisericești prezente la întâlnirea de la Biserică.

Iată pe cine reprezintă de fapt Igor Dodon și al cui președinte este.

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.

Un comentariu

  1. Dodon nu produce (si nu va produce) nici un rezultat (ca nu poate si nici nu-l duce mintea) .Ba dimpotriva RM a pierdut teribil imagine si avantaje occidentale de cand niste incostienti l-au ales ce este acu. Nu inteleg ce a facut prin Italia ? Nimeni nu-l baga in seama pe niciunde chiar si nu stiu pe ce bani$ s-a tot dus. Si-a scos si nevasta la inaintare ca mai trebuie sa o umileasca si pe ea si sa o puna pe un radar negativ (nu are respect nici pentru familia lui se vede). In afara faptului ca da foarte rau prin lume de regula politicieni care isi baga familiile la inaintare. Eu inca nu inteleg cum i-au permis italienii sa treaca hotarul, de ce inca unul ca el nu este non-grata prin UE is USA si in lume in general (inclusiv membrii psrm luati de pe nume pe lista de membri). Punand cap la cap toate declaratiile lui (homofobie, fascism, banditism si terorism, furt de patrimoniu (RO)) inclusiv faptul ca urmareste daramarea ordinii de drept din statul RM si deci raboi civil prin tot felul de referendumuri fara noima si sens tip Coreea de Nord el este mai murdar decat Rogozin in acest sens (care este non-grata). Initierea si participarea la o miscare politica tip psrm deci fascistoida este interzisa in UE si in majoritatea statelor din lume iar cei care sunt in spatele lor sunt de obicei vizati de lege ca penali. Nu stiu cat mai trebuie RM sa declare ilegal si sa scoata in afara alegii miscari tip psrm si sa le aresteze membrii (poate un nou imprumut la UE sa fie conditionat de o curatenie politica de fascisti tip psrm si politicienii acoliti). O scrisoare si eventual o petitie la Parlamentul UE si Congresu SUA (prin ambasadorii lor din RM) in acest sens din RM ar rezolva aceasta problema imediat cred numai din decupaje de articole si declaratiile lor din ultimii 2-3 ani fara a avea nevoie sa sape mai mult. (conditionarea oricarui ajutor$ catre RM de eliminarea fascismului ideologic si politic (psrm este un exemplu)).

Lasă un răspuns