Anul în care vrei să îți schimbi viața

0

Cu toții avem momente la început de an când vrem să transmitem gânduri bune în Univers pentru ca anul să fie cel mai bun din toate câte au existat în viața noastră. De fiecare dată când începe un an nou, simți că ai vrea mai mult de la viață? Vestea bună este că se poate. Se poate să ai mai multe de la viață, dacă îți setezi aceste intenții, dacă urmezi anumiți pași pentru a deție controlul vieții și fericirii tale.

Dacă te simți agitat/ă și te gândești să pornești o nouă direcție în viața ta, una care să-ți aducă mai multă împlinire, atunci ai un eveniment pe potrivă chiar la început de an. Este vorba despre webinarul “7 Pași pentru a deține controlul vieții și fericirii tale” organizat de speakerul motivațional din România Mihaela Stroe, dar și Jo Ritchie, scriitoarea care este specializată în arte marțiale, yoga, coaching și NLP din Marea Britanie.

Mihaela Stroe va susține acest webinar în limba engleză, un eveniment în care vei descoperi cum să îți transformi anul 2017, într-un an al schimbării pozitive pentru tine!

Ești curios/ă să descoperi ceea ce te așteaptă și ai vrea să faci primul pas spre o schimbare, însă frica te reține?

Acest webinar cuprinde șapte pași de bază și sfaturi privind preocuparea de sine (sau atenția față de sine/ sau iubirea de sine); cum să înveți să spui “NU” celorlalți, în anumite situații; cum să fii îngăduitor cu tine însuți și să-ți păstrezi, la un nivel înalt, stima de sine și relațiile.

Sper ca webinar-ul să te inspire să-ți urmezi propria fericire, indiferent de ceea ce înseamnă asta pentru tine.

Evenimentul va avea loc Luni, 30 Ianuarie, de la ora 19:00, până la ora 20:00.

Te poți înscrie aici: http://realselfrevolution.com/

Poți să urmărești aici un video introductiv realizat de Mihaela Stroe și de Jo Ritchie, special pentru tine: https://goo.gl/rfPecQ

Așadar, fii alături de doi mari speakeri motivaționali care își vor împărtăși din experiența lor de viață și te vor inspira să faci și tu marea schimbare.

Lucrurile bune abia așteaptă să ți se întâmple!

Cu respect, Elena Robu

Distribuie.